Hem      Om oss

Jag heter Agnetha Hammarstedt och bor tillsammans med min man Rolf och vår goldentik Belinda, min lilla butik har jag i vårt hus på Tallparksvägen 1, Umeå.


 
Jag har alltid varit intresserad av hundar samt att sy och handarbeta, förutom detta så har jag även varit aktiv inom föreningslivet, efter arton år i Goldenretrieverklubben, Västerbottenssektionen, avgick jag vid senaste årsmötet 2012.
Jag är även kassör i den lokala Kabel-TV-Förening där vi bor.

När jag och min väninna började jaktträna våra hundar, i början av 1990-talet,  behövde vi ett hundtäcke mot kyla och regn. Jag sydde upp ett täcke till våra hundar och det var startskottet till min lilla butik som växt under åren och utökades med andra sydda produkter. 2003 registrerade jag företaget Agha Hundprodukter och då utökades sortimentet med övriga hundprodukter, såsom schampo, kammar borstar, dummies mm. dock i liten skala som bara säljs i min butik.

Min affärsidé är att kunderna själva får välja tyg och färg så långt det är möjligt beroende på tillgång av tyg. Hundtäcken,overaller, halsband, sys efter hundens mått. Om kunden har någon önskan, försöker jag tillgodose detta.
Jag trimmar även hundar ca 50-60/år, golden och flat för utställning och vardagstrimning

 

När jag 2007 gick i pension efter att ha arbetat  i 48 år som ekonom fick jag mera tid för mitt företag.